Spegelboll Guld


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Doftljus mjölkflaska

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Set of 6 Ocean Aquatic Theme Wooden Coasters with Holders
Kuvertask, stl. 13x8x3,5 cm, plywood, 1st.

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenvidaXL Gardiner 2 st broderade skira 140x175 cm vit Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Konstrotting sittgrupp Bilbao 4+4+1 inkl regnskydd, variant 2...
EGLO Utomhusvägglampa Alamonte 1 svart 60 W 94831

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Gold Pop, Clink, Fizz Bunting New Years Eve Christmas Party B...

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Pappersassietter Guld Happy Birthday

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Omaggio ljusstake pearl 22 cm-mellanTrådrullar, H: 70 mm, dia. 30+48 mm, 10st., hålstl. 10 mmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Whiskystenar Vita
Ratto delle Sabine,Pietro da Cortona,60x40cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Insektsfångare

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. 16oz Rubber Mallet
Pappersassietter Gula
Servetter, vit, stl. 40x40 cm, 60 g, 20st.

På tisdagen godkände ministerrådetSandpapper, 23x27 cm, Kornstorlek 80, 120 och 150, 30mix. arkHammershøi vas mint 12,5-litenMaxi limpistol, Högtemperatur, 1st. den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Handstans, hålstl. 5 mm, Heart, 1st.
vidaXL Kristallkrona Maria Theresa 6-armad med vita lampskärmar

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPower Punch, stl. 50 mm, cirkel, 1st. anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Tylltyg på Rulle Ljusblå