Gastromax Stekspade 29 cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Plåtskylt Vakt Labrador hund 20x15cm varning skylt

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Dammsugarpåsar Nilfisk Aero 20-21
König Personlarm 120 dB

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenTesil - Dykare Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Batteridriven ljusslinga pappersblomma grön med timer funktion
Poster svarta vågor och mörk himmel, 50x70 cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Dammsugarpåsar Bosch Activa 61

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Poster - Start the day with Champagne no.4 40x50cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar LYSeKIL trästjärna 52cm E27 vitWMF Nuova tårtset 2 delar blank stålvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
OBH Nordica Brödrost Spirit Svart 2697 (51052697)
Dammsugarpåsar Husky AC594

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Allsåg -junior

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Verktygsvagn med 8 lådor blå
Långpanna 420x290x40 mm
Tomat Sweet'n neat cherry kisses 5 frö

På tisdagen godkände ministerrådetStaedtler permanent marker bröd grönRumsavdelare vikskärm svartDoctor Who - Exploding Tardis den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Melitta Kaffebryggare Easy 2.0, Svart
Världens bästa Mormor kuddfodral

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenvidaXL Fyrkantigt paraplyställ Budskap av stål Vit 48,5 cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Diskställ 550 glansförzinkad