Dammsugarpåsar Bosch Sphera 31


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Karta över Enånger, Hälsingland

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
5 Delad Canvastavla New York 160*80cm
Poster - I love you älskling 30x40cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredaren5 Section Glass Serving Dish Bowl Round Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Poster - Kanin Love yourself - 2 30x40cm
Chrome Fruit Basket

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
GastroMax Tetång 15 cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Metal Tealight Holder for 5 Tea Lights Candles Decoration

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster - Woman illusion Fashion Royal init 21x30cmPoster - I love Selena Gomez Sosa 40x50cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Trätavla Kärleksregler
Poster - Ballerina handmålad - Svart vit 21x30cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Brennenstuhl Hugo grenuttag, 8xCEE 7/4 - 1xCEE 7/7, 2m kabel, pe

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. basicXL Dammsugarpåse Philips Standardpåse/Electrolux E200B (BXL
Rosti Mepal Margrethe skålset 6 delar vit
HQ Dammsugarpåse universal (W7-50453/HQN)

På tisdagen godkände ministerrådetISOTRONIC Mård bortstötare bärbar (78302)Garant IP44 cable reel 25m AT-N05V3V3-F 3G1,5Poster - 100% 30x40cm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
HQ Halogenlampa classic GLS E27 42 W 630 lm 2 800 K (A55E2742W)
HQ Dammsugarpåse Tristar - Solac JC802/917 (W7-52753/HQN)

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenHQ Retroglödlampa med LED-glödtråd, E27, 6 Watt, 806lm, 2 700K ( anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Xavax Dammsugarpåse Bs04