Mosaik, stl. 1,3-5,5 cm, 60st.


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Konstrotting sittgrupp Palma 8+4+1, variant 2 svart

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
500 Watt Halogen Lamp
Påsnitar, L: 20 mm, guld, 70st.

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenHylla med konsoler - Industri grå 80 cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt 40 Multi Drawer Plastic Storage Cabinet For Home Garage or Shed
300 genomskinliga blixtlåspåsar i storlek 6x8 med skrivfält

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Tårtdekoration Happy Valentine's

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Pappersassietter Kvadrat Gula

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Löv Tesil / Tehållare i Silikon och Rostfritt stål (Röd)Vaser, H: 10 cm, vit, 6st.vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Hemlig Gömma Kaktus
Mars and Venus United by Love,Paolo Veronese,50x40cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Bordslöpare i sammet - Beige

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Sparbössa katt, H: 14 cm, 8st.
Tylltyg på Rulle Ljusblå
Klädnypor, L: 48 mm, B: 6 mm, björk, 50st.

På tisdagen godkände ministerrådetLever Punch, stl. S , dia. 19 mm, Daisy, 1st.Bjällerknippe / Bjällra dekorationLevel Punch, stl. S , dia. 19 mm, Stars, 1st. den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Item replaced by 574720 Sparhus, stl. 10,1x10x5,4 cm, plywood, 1
Kylskåpsmagneter ”GOODYEAR TIRES”

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSpetsar till skruvstans, hålstl. 2+3+4 mm, 3mix. anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

350W Single Speed Jigsaw