Sagaform Sweet Glasskopa Rosa


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Lykta 2-set Lantlig Svart

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Smanos W020, larmsystem med WiFi-anslutning, Android och iOS stö
30L Round Automatic Sensor Steel Lid

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSanta Tealight Holder Christmas Decorativel Ornament Gift Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Poster - I love Justin Bieber Sosa No.3 30x40cm
Poster - Do more of what makes you happy No.9 21x30cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Tomte Kalle Röd

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Poster - Fashion Body no.7 21x30cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster - Woman illusion Girlpower Royal init No.4 40x50cmBrennenstuhl Premium-Linte Technic Alu, 8CEE7/4, jordad, 16Avhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Poster - Fashion Body no.6 21x30cm
Brennenstuhl grenuttag med 6xCEE 7/4 uttag, 1xCEE 7/7, 3m kabel,

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Poster - Fisken nemo 30x40cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Poster - Woman illusion Fashion Royal init 40x50cm
Fototapet World Map Wood Planks
König Trådlös dörr/fönstersensor för SEC-ALARM200/210 (SEC-ASDW1

På tisdagen godkände ministerrådetPoster - Ananas Topical Sky 30x40cmDELTACO grenuttag, 12xCEE 7/4, 1xCEE 7/7, brytare, 3m, svart (GTNORDIC HOME CULTURE kombinationsfilter till Rena CF-6500 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Nexa, signalförstärkare för Nexas trådlösa system, 30 m, IP56-kl
Rullhurts med 6 lådor blå

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPoster - I love Ariana grande med hjärta 40x50cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Fototapet Flower Street Way Café