Philips LED SceneSwitch GU10 50W 4st (929001346058-4)


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Poster - Ananas Svartvit No.2 21x30cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
LED-Lampa E27 A60 9.5 W 806 lm 2700 K
Poster - Grön plant No.6 40x50cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPoster - Grön plant No.7 40x50cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Euro Strömkabel Euro hane - IEC-320-C7 3.00 m Vit
Dammsugarpåsar Electrolux Z 498

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Poster - Fashion bag 21x30cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Reservdel Korg Badbalja för vuxna

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Dammsugarpåsar AEG Smart 487Dammsugarpåsar AEG Exquisit 500vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Oadlisque with Female Slave,Jean Auguste Dominique Ingres
Dammsugarpåsar Electrolux Z 28

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Dammsugarpåsar Electrolux Dolphin Z4440 - Z4460

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Dammsugarpåsar Miele S 5000-5999
E-cho and Narcissus,Nicolas Poussin,50x40cm ny02
Dammsugarpåsar Miele Exclusive S291

På tisdagen godkände ministerrådetNonwoven Fototapet Boeing Takeoff - en kvalitetstapet till marknDammsugarpåsar Daewoo RC 202 (Daewoo)Dammsugarpåsar Hoover S 4252 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Dammsugarpåsar Samsung VC-5400
Dammsugarpåsar Rowenta Tonixo Z727

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDammsugarpåsar Miele ALLERVAC SENSOR 2000 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Philopeoemen General of the Achaeans,Peter Paul Rubens