Devolo dLAN 1200 triple+, 3x Ethernet RJ45, upp till 1200 Mbps,


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Poster - Världskarta No.2 21x30cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
The gul christ,Paul Gauguin,60x50cm
Trust ZigBee Flame Dimbar E14 (71160)

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPoster - Lejon kungen No.5 21x30cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt A Farrier in His Forge,Louis Le Nain,60x50cm
Venus,Mars and Cupid, Peter Paul Rubens, 60x40cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
The Holy Family Known as the Little Holy Family, Raphael

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Chestnut Tree in Blosson,Vincent Van Gogh,46.5x56cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Dammsugarpåsar Nilfisk Compact C10-C100Dammsugarpåsar AEG Storlek 28vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Poster - Kanin svartvit 21x30cm
Dammsugarpåsar Electrolux Z 230

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Dammsugarpåsar Electrolux UZ 976 (Euroclean)

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Dammsugarpåsar Miele Rubin 1400
Poster - Flower Rainbow Forest 30x40cm
Tavla Sculpture Yoga Woman

På tisdagen godkände ministerrådetDammsugarpåsar Hoover Aria AR10Dammsugarpåsar AEG Vampyr 4110Dammsugarpåsar AEG T 2.2 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Dammsugarpåsar Hoover S 4180
Dammsugarpåsar Samsung VC 550P

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDammsugarpåsar Miele 8790 P8 BLUE MOON anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Fototapet / Foto Tapet Forest Stream - väggdekor som gör skillna