vidaXL Duschpanelsystem rostfritt stål fyrkantig


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Väderskyddsöverdrag för strandkorg

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Modernt och snyggt bord
Athlet Set med 5 skruvmejslar för elektronik (628 03 N)

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSnabbmatskorg - Grön Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Alicia Örngott Hjärta
Sixten Örngott Hjärta

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Artline Gelkulspetspenna - 0,5 mm - Blå

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Martorn Blå Glitter 10 frö

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Träd fågel dekal vinyl vägg klistermärkenPhilips LED E14 Kron Böj 25W Frost 4stvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Kaktus Crown Mix 5 frön
Gängtejp 12 m avser 2 rullar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Alexandra Örngott Hjärta

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. ISOTRONIC Hund och katt bärbar bortstötare (70626)
Bord/ Piedestal - antikvit
Kvalitetsvägg, kök, badrumsfläkt, extraktor 120mm med timerprim

På tisdagen godkände ministerrådetEAZIGLIDE Stek och Ugnsform 34,5 x 25 cm - NS2vidaXL Trådgardiner 2 st 100x250 cm brunDröm, minns, lev Kursiv Väggord den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Pure Bäddset 5710-M LIZZY 140x200/220 cm flerfärgat
vidaXL Dubbelsidigt vadderat överkast svart/grå 220 x 240 cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenKlistermärken anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Karta över Algutsrum, Öland