Poster Vintage car on RT 66, 70x100cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Trefl Baby Pussel - Babblarna 2, 3, 4, & 5 Bitars

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Poster Rusty car, 100x150cm
Poster Mesoamerikansk pyramid, 50x70 cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPoster Akropolis, 50x70 cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Canpol® Napp "Milky", Jag hjärta faster
Campinglampa med snöre

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Rostfritt stål kaffe sked med klämma

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Poster Vintage race cars Format 40x50cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar 2 bäddset 200x135 cm 2-delars gulHalloween Mask LED The Purge (Svart)vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Poster Rosa träd, 50x70 cm
Jag börjar skolan : matte 9789176178331

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Silikonform, dia. 23 mm, dekorationsknapp, 1st.

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. LED Halloween ballonger Orange
Barnspärr / skåpsskydd
Plektrum - Guns n Roses

På tisdagen godkände ministerrådetStämskruvar, Les Paul modellBadkarsställ i RostfrittBarstol Cuboid den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Tylltyg på Rulle Lila
Flaskhals Shotglas

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenvidaXL Bitssats 12-kant 8 st anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Hörnskydd i gummi - 9 olika färger