Britax, Installationsbas, AID MAX-FIX II


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Huvtröja Dam Vit Strlk 4XL Roligt Motiv

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
BRIO World - 33319 Batteridrivet aktivitetståg
Baddräkt Monokini Blå XXL

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenDam Jumper Lonsdale Strl XL Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt NY, Filippa K, stl S, Shorts, dam, rosa, Summer Run Shorts, ord pris 800kr
Ny Peak Performance skidbyxor W HE GRAVP med Gore-tex i storlek M

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Mushål och möss Väggdekor Djur

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Tavla med buddha

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Ärmlös Jumpsuit Bodycon Ljusgrå SOne Piece, Mjukisdräkt, Strl: XS, Mörkblåvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Y-skalare (Y-peeler) - OXO Good Grips
NLY One, Byxdress, Strl: S, PLUNGE JUMPSUIT, Svart

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
By Malene Birger, Byxdress, Strl: M, Blå

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Skinny Jeans Stretch Pencil Pants Orange Strlk M
Nature Växthus 143x143x195 cm grön 6020410
FIB:s Gyllene bok

På tisdagen godkände ministerrådetPraktfull bok, Svecia Antiqua et hodierna, 1924SAMER - SAMEBYN BILDER FRÅN SÖRKAITUM. JAN HÅKAN DAHLSTRÖM. 1979 LAPPLANDALMQVIST Herrarne på Ekolsund 1-3 1847. Hans sista roman den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
FÖRSÖK TILL LÄROBOK I ÄSTHETIKEN Carl Julius Lénström 1836
Svenska folket genom tiderna 1-12 Svensk historia från forntiden och framåt

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenGLÄNTOR Stefan Edman Tore Hagman 1997 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Philips Hue Startkit Vit E27 Klot