Flagga 200 cm
Kronljus ledlampa 3w-25w varmvit E14
PVC-insynsskydd 70 m vit

MIN AMBITION

IGENIETTI Grönsaks strimlare

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Spegel i guld, yttermått 78x108 cm

JAG VILL HJÄLPA DIG

4 bäddset blank satin 200x150 cm 6-delars grön

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Servis Emily 24-delar i osorterat fältspatporslin

LÄS MER

Funktion Skalkniv grön Funktion
2 bäddset 200x135 cm bomull 2-delars lila
Tavla Oljemålning 80x80 Röd fjäril
Poster Azorena, 50x70 cm
Poster tält i norrsken, 50x70 cm
Poster Riksdagshuset, 50x70 cm
Poster Sovande svan, 50x70cm
Poster båt på strandkant, 50x70 cm
603 Soffbord runt/1795:-

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 


Poster japansk bro, 50x70 cm
Poster målning stadsbild, 50x70 cm
Poster S-S Olympic 19060u Format, 100x150cm
Poster Lighthouse format, 21x30cm Poster - But first coffee No.23 30x40cm
Poster rostig amerikanare 50x70 cm

NORDIC HOME CULTURE, Doftspridare och luftfuktare, 3,5l, 10h

29.10.2018
poster gamla bilar, 30x42 cm
Poster droppar på löv, 50x70 cm

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Eppicotispai Roller kruskant, 6x6 cm
Poster Kinesiskt hus på kvällen, 50x70 cm

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

LEGO® Ninjago Filt Fleecefilt 100 x 150cm
Skarv uttag jordad hona
Anti UV Tält Koja med nät från Babymoov

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Napp, Jag hjärta Mormor, RETRO Fucsia

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

basicXL Dammsugarpåse HE-Goldstar Sweefty / LG Dino (BXL-52800/P Einhell Cirkelsåg TH-CS 1200/1
Den nya Kamasutra 9789171304186

Paintpart Tapet Lantligt 4933-4 & Modernt eczehi2172-Hem & Trädgård

I den här kollektionen har vi hämtat inspiration från det lantliga och genuina folkhemmet. Vi har matchat vita inredningsdetaljer med moderna och stilrena tapeter. Dagens lantliga stil får oss att känna både trygghet och lyx. Vi finner den såväl på landet som i storstaden.Rullängd (m): 10,05 Tapetbredd (cm): 53 Tapetutförande Nonwoven/EasyUpKollektion: Lantligt & Modernt
Harry Potter Lucius Malfoy Magic Wand (trollspö) - Replika
7 Blade Fidget Spinner Tri Fidget Hand Spinner - Rose Gold 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.