Poster - Fashion Body no.5 40x50cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Poster - I love Justin Bieber Sosa No.2 21x30cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Stansformar / Kakformar - 40x40 mm - 20 set - 60 st
Poster - Do more of what makes you happy No.16 21x30cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPoster - Vinglas svartvit 30x40cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Lykta Rustik 2-set Grå
Poster - Rött hjärta No.4 30x40cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Fototapet Window Beach Tropical Paradise Ship

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Fototapet Houses of Parliament City

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster grotta med vatten, 50x70 cmUtomhusgrenuttag, 2xCEE 7/4, 1x CEE 7/7, 1,5m kabel, IP44, svartvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Christmas Windmill with Figurines made from Wood Natural Colour
Poster - I love you Rainbow No.2 40x50cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Poster - I love you No. 2 40x50cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Poster - Blå undulat Svartvit 21x30cm
Dammsugarpåsar Bosch Formula Pro Silence
Poster - Love lips 40x50cm

På tisdagen godkände ministerrådetPoster - Delfiner barn 21x30cmValueline 6-vägs schuko-förlängningsuttag 3,00 m vitTopCom Bebis Comfort Indicator (TH-4675) den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Severin Kaffebryggare KA5742 Termos
Poster - LOVE with heart Purple 40x50cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPoster - Dog fashion - Svartvit 40x50cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Dammsugarpåsar Bosch Excellence 1300