Plastskylt, TV/Video-bevakningARM-467


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
NORDIC HOME CULTURE Spisrengöring, vätska för keramiska- och gla

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Champagneglas av Plast Mörkblå
Minikavel, L: 45 mm, dia. 10 mm, björk, 25st.

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenUSB-fläkt med Klämma / Portabel Fläkt - (Blå) Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt 11 Inches Pointing Trowel Rubber Grip Handle Gul 280mm
Rotting solstol Anschelika antikbrun

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Marilyn Monroe Barspegel

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Uppblåsbar USA-Hattkyl

Försäkringskassan: Regeringen underskattar EGLO Taklampa Maserlo D38 cm cappuccino 31603Affisch Mini Gäddavhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Pappersassietter Frost/Frozen Northern
CANISTER ROUND CREAM SET OF 3 TEA COFFEE SUGAR FOR YOUR KITCHEN

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Ljusglas, H: 10,5 cm, dia. 9,5 cm, 6st., hålstl. 7,3 cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Ratto delle Sabine,Pietro da Cortona,60x40cm
Ice Bag Vinkylarpåse
vidaXL Gardiner 2 st linnelook skira 140x175 cm brun

På tisdagen godkände ministerrådetVit kanin spets4 Amp Battery ChargerDepotlåda, L: 22+23,5+25 cm, B: 6,5+7,5+8,5 cm, Kejsarträd, 3st. den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Bordslöpare, vit, B: 30 cm, nät, 10m
Bordslöpare, röd, B: 30 cm, nät, 10m

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDekopro Lasermätare LRD110, 80m anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Spegelboll Guld