DELTACO förlängningskabel, rak IEC C13 - rak IEC C14 5m, vit (DE


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
vidaXL Bäddset 3 delar blommor 240x220/80x80 cm vit

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Bosch Råsaftcentrifug Rostfri
vidaXL Bäddset 2 delar klassisk 140x200/60x70 cm marinblå

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenOBH Nordica Smörgåsjärn 2in1 6885 Svart (51066885) Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Philips Hue Lily Vit/Color Startkit
Nexa, väggsändare 1-vägs, På/Av och dimmer, 16 kanaler (LWST-615

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Philips Ångkokare HD9140

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Solros Earthwalker 20 st frön

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Shotglas Avoid HangoversMini Jiggervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Tristar Köksvåg Rostfritt stål 5kg
vidaXL Bambumatta 100x160 cm mörkbrun

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
DELTACO grenuttag 4xCEE 7/4 1xCEE 7/7 5m vit (GT-122D)

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Bröllopsfigur Nygifta med Fotboll
NORDIC HOME CULTURE citruspress, 100W, 2 juicepress storlekar, r
Yard of Ale Glas i Plast

På tisdagen godkände ministerrådetGood Morning Bäddset 5269-P COWS 140x200/220 cm flerfärgatBlinkande DrinkunderläggUniversalskydd för Droppkork den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Pappersassietter Kvadrat Ljuslila
Cupcake Kit Examen

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBordsduk Asiatisk anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Uppblåsbar Snögubbe med Belysning