Ny leopard topp stl 48/50


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Floral Passion Ladies Zip Hoddie. XXL

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Per una Blus Långärmad Storlek 18 (46) Brun
Tenson, Huvtröja, Strl: 38, Orange

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSection, Huvtröja, Strl: 36, Svart/Röd Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Vero moda , Geller HW Combi legging, stl 38, svarta
NY! BADDRÄKT ABECITA KANTERS DELIGHT SHAPING SVART STORLEK 48 D/E

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Odd Molly Top i 100 % siden strl 3 # 92 linne / tunika

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Tiger of Sweden Jeans, Jeans, Strl: 30/32, Skinny, Blå

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Baddräkt Plus Size Swimsuit Grå Strlk 5XLLeggings Tights - Vit Stl. XXLvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Mönstrad långärmad tröja, ljus beige
Ny! Baddräkt SPEEDO Storlek 40

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Fröddy, Tights, Strl: S, Svart

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Rodebjer, Shorts, Strl: L, Svart
Acne Studios, Jeans, Strl: 30/32, Man NV77, Blå
Fin ny blå bikini från märket Roxy Stl: L

På tisdagen godkände ministerrådetShorts Casual Dam Kaki Strlk SJeans ljusblå trend vintage retro byxdress jumpsuit playsuit small 36/38Monki, Byxdress, Strl: M, Glittrig, Svart den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Jumpsuit Randig Vit Strlk S
Diesel, Jeans, Strl: W26 L32, Skinny - High, Blå, Polyester

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSuite d'Estampes d'après Lancret, Pater, Eisen, Boucher etc. 1885. anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Skinny Jeans Stretch Pencil Pants Röd Strlk L