Poster - Bokstaven Y A4 21x30cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Bundgaard Rabbit Velcro vinterstövlar, Brun

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Poster - Kolibri Tropical A4 21x30 cm
LED-Optik odlingslampa 1008W LED energieffektiv växtbelysning

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMy Little Pony Equestria Girls Twilight Sparkle Classic Style Doll Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Pomsies - Snowball
Stadens Hjältar, Bella Brandbil, Mjukisdjur

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Odd Molly drop dead dazzling stövlar, Svart

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
ECCO Soft 7 skor, Rosa

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Ljusslinga med textilbollar - SkönRökelsehållare - Ängelvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Flexibelt / mjukt durkslag i silikon - Olika färger
Julstjärna - Svart vit

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Wish Me Interaktivt Gosedjur Rosa/vit Hundvalp med Gul rosett

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Shimmer & Shine Rainbow Zahramay Shine
Metall detektor MD-3003B1
Poster - Målade Lejon A3 30x40cm

På tisdagen godkände ministerrådetPoster - Vouge No.2 40x50cmJumbo Squishy - Cappuccino CatEnchantimals Zelena Zebra & Hoofette den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Ölunderlägg - Iron Maiden
Affisch/Poster Karta över Umeå 33x48cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenEnchantimals Gillian Giraffe anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Havaianas Kids Cars Blå Pattern