Pizzaskärare / Slicer i Rostfritt Stål (Dubbla Sidor)


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Silikon trosor push up trosa - Beige (Storlek: S)

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Intex Badmadrass Inflatabull 56280EU
Halkskydd skor med 10 broddar S 31-37

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenArbetshandske Montagehandske 12 par finns i olika storlekar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Skyddskänga - Arbetssko
Träningstights/pants för kvinnor (L)

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Pappersassietter Sjöjungfru

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Shotglas Svart/Orange

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Kabinväska av Polykarbonat - ResväskaRonaldo barn Hoodie Sweatshirt t-shirt - Juventus spelare designvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Ring of Fire After Curry Wipes
Tysk flagga

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Piñata Drink-båt

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Angeleyes BMW E90 05-12 8000k Cotton led High Quality
Kalas Servetter Blå
Pieps Micro Transceiver

På tisdagen godkände ministerrådetToko Steel Scraper BladeEasy Camp Daybreak TentHelsport Varanger 4-6 Innertent den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Nordisk Telemark 1 Light Weight Tent SI Forest Grön (2019)
CAMPZ Isomat XL 200x55cm (2019)

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenHilleberg Kaitum 2 Röd (2019) anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Värmeljushållare Glödlampa