GastroMax 17,5 cm Vitlökspress ekylkj9405-Pressare

HQ Dammsugarpåse Bosch/Siemens Arriva - Smiley K (W7-52325/HQN) Allanyheter.comVeckans nyhetsnotiser

Out Of Egypt Tutankhamun Ornament

Ring anhöriglinjen: 0200-239 500

Brödkorg kaktus

Linjen är öppen
Måndag - tisdag, torsdag - fredag 10.00 - 12.00, 13.30 - 15.00
Onsdag 19.00 - 21.00

Mixer dusch kromslangs set multifunktions duschhuvud

Spegel i guld, yttermått 76x106 cmEmerio Vattenkokare 1 L WK-109795

3D Julgran - H: 20 cm - B: 13 cm - Plywood Välkommen till Anhörigas Riksförbund
Skarvsladd ojordad 5meter
Servis i fransk stil 7-delar Fältspatporslin

Välkommen till Anhörigas Riksförbund

Fyra filmer om anhörigskap

Filmerna visar personer som lever i olika formervidaXL Entrétak 120 x 100 cmLjusfat/skål i aluminium av anhörigskap. Ett samarbete mellan Anhörigas Riksförbund, Röda Korset och Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka

Denver Rörelse-sensor

Vem är anhörig?

Anhörig är den person som hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktionsnedsättning inte längre klarar av vardagen på egen hand.vidaXL Mörkläggningsgardiner 2 st med öljetter 135x175 cm gråElectrolux Vattenrenare, Karaff

   Läs mer

Skänk en gåva

Ditt bidrag är ovärderligt för vårt arbete för landets anhöriga

   Läs mer

Pelargon "Pinto Premium Salmon Splash" 5 frö Nyhet! Ny utbildning för anhörigkonsulenter
Descanso Bäddset 9269-K 140x200/220 cm grå  
Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige
John Örngott Hjärta

Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige

Med anhörig menar vi den som stöttar en medmänniska som på behöver hjälp med att klara sin vardag

Yankee Candle S Jar-Lovely kiku

Bli medlem

Anhörig är den person som inom familjen, släkten eller vänkretsen hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktions-nedsättning inte längre klarar avUppsättning av två pennor Touch Pen Cristal, vit och svart färgvidaXL Juicebehållare rostfritt stål 8 LColonial Candle M - Lemonade vardagen på egen hand.

U-tab Vita

Anhörigas rättigheter

Anhörigföreningarna arbetar med en mängd olikaDistress Marker Penna - Aged Mahogany saker på lokal nivå. Det kan bland annat handla om att stötta anhöriga, ordna olika aktiviteter och påverka lokala politiker.

Väggtext Kitchen kök 66*33cm

Anhörighandboken

Anhörighandboken

Anhörighandboken är ett teoretiskt och praktiskt Cirklar glasmosaik insynsskydd Statisk fönsterfilm 3 meterEmerio Skotork Varmluft 4st slangarverktyg för alla som vill veta mer om anhörigvård och anhörigstöd.

   Läs mer

Kuddfodral - Ankare

Ny utbildning för anhörigkonsulenter

Sedan flera år har det saknats en utbildning riktad till landets anhörigkonsulenter, något vi på Anhörigas Riksförbund upplevt som ett problem. Det händer till och med att vi får mejl eller telefonsamtal från nyanställda anhörigkonsulenterGlasfat Kvadratiskt - 11,5 x 11,5 cm - 12 stNo1 Exxent Kak/ Tårtkniv 15 cmSagaform, Oval Oak Ljuslykta 13 cm

   Läs hela reportaget här

Anhöriglinjen går varm

Produktnummer: 7180462

"Den första och viktigaste delen med att laga bra mat är att använda sig av bra råvaror. Detta gäller även våra redskap som vi har i köket. Vi behöver till exempel bra potatis såväl som en bra stöt om vi vill tillaga ett härligt slätt potatismos.

GastroMax är märket som låter dig uppfylla detta, vare sig du är den passionerade hemmakocken eller det kräsna proffset. Alla produkter från GastroMax är framtagna i samarbete med professionella kockar och designers, alla med funktionalitet som utgångspunkt, för att ge dig en så pålitlig produkt som möjligt. I Gastromax sortiment hittar du en rad enkla och funktionella köksredskap och många artiklar för bakning likaså!"

 

Vitlökspress pressar enkelt alla typer av vitlök, även Solo. Integrerad rensdel gör rengöringen enkel.

Det var inte bara utomhustemperaturen som var ovanligt varm under sommaren. Även telefonerna på vår stödlinje Anhöriglinjen har gått varma. Ljuslykta i glasAmericas Cup båtarna Constitution & Columbia 80x100 cmRanex Fjärrstyrd LED-solcellslampa på pinne för trädgården i 2-pOch det är en trend som vi sett under en längre tid nu.

SENCOR Vattenkokare 1L Vit