Förlängda och fyra propellerblad DJI Shark till landningsben ekylkj3572-Hushållsapparater

ONLY PALENCIA blus, Blå Allanyheter.comVeckans nyhetsnotiser

Vero Moda Vanea blus, Svart

Ring anhöriglinjen: 0200-239 500

Junarose Lisia 3/4 blus, Svart

Linjen är öppen
Måndag - tisdag, torsdag - fredag 10.00 - 12.00, 13.30 - 15.00
Onsdag 19.00 - 21.00

Jacqueline - jdyDotta LS Top, Mörkblå

Katt i hamrad plåt VitGardinomtag glittrig blomma 1 par rosa blå eller röd

Vero Moda Victoria Pencil kjol, Svart Välkommen till Anhörigas Riksförbund
Odd Molly flower fantasy flirt kjol, Svart
Odd Molly flower fantasy flirt kjol, Mörkgrön

Välkommen till Anhörigas Riksförbund

Fyra filmer om anhörigskap

Filmerna visar personer som lever i olika formerLED-slinga Bjällror guld 10 lampor TimerSvanefors Löpare 15x120 brun av anhörigskap. Ett samarbete mellan Anhörigas Riksförbund, Röda Korset och Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka

Vero Moda Sporty Glitter blus, Grön

Vem är anhörig?

Anhörig är den person som hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktionsnedsättning inte längre klarar av vardagen på egen hand.Xantia Duk 160x330 cm VitAdventsstjärna Vit pappstjärna med sladd och brytare 74 cm

   Läs mer

Skänk en gåva

Ditt bidrag är ovärderligt för vårt arbete för landets anhöriga

   Läs mer

Body med Marie katt  
Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige
Minions Nattlinne vit

Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige

Med anhörig menar vi den som stöttar en medmänniska som på behöver hjälp med att klara sin vardag

Only - onlAdelle LS Shirt, Mörkgrön/Brun

Bli medlem

Anhörig är den person som inom familjen, släkten eller vänkretsen hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktions-nedsättning inte längre klarar avLEGO Batman Kortärmad pyjamas gråNinja Turtles Pyjamas blåPJ Masks Pyjamas marinblå vardagen på egen hand.

Poster - Kameleont grön 40x50cm

Anhörigas rättigheter

Anhörigföreningarna arbetar med en mängd olikaMy Little Pony Pyjamas korall fuchsia saker på lokal nivå. Det kan bland annat handla om att stötta anhöriga, ordna olika aktiviteter och påverka lokala politiker.

Efashion Chana - Blus C51, Gul

Anhörighandboken

Anhörighandboken

Anhörighandboken är ett teoretiskt och praktiskt Spider-Man Kortärmad pyjamas vitBarnvagnshänge Dinglis med text : RÖR MIG INTE!, Giraffverktyg för alla som vill veta mer om anhörigvård och anhörigstöd.

   Läs mer

Signal Perth slub skjorta, Röd

Ny utbildning för anhörigkonsulenter

Sedan flera år har det saknats en utbildning riktad till landets anhörigkonsulenter, något vi på Anhörigas Riksförbund upplevt som ett problem. Det händer till och med att vi får mejl eller telefonsamtal från nyanställda anhörigkonsulenterPoster - Vinglas A4 21x30cmKronstadt Johan skjorta, RostOscar of Sweden Blå Skjorta Med Djurdetaljer

   Läs hela reportaget här

Anhöriglinjen går varm

De förlängda landningsbenen skyddar din DJI Shark från skador vid start och landning. Orsaken är ett ökat avstånd mellan underredet och marken. Dessutom får drönaren en högre stabilitet som förhindrar kantring.

Med ökat avstånd och stabilitet minskar även risken för skador på linsen och batteriet. På samma gång blir det säkrare att göra starter från handen.

De fyra propellrarna förbättrar din DJI Sharks flygförmåga. Kombinationen mellan nylon och glasfiber gör dem lätta, men ser också till att de tål mycket luftmotstånd och rotation. Den hopfällbara konstruktionen gör dem lätta att ta med sig och det smidiga fästet gör att du får på dem snabbt.

Drönaren ingår inte i försändelsen.

Det var inte bara utomhustemperaturen som var ovanligt varm under sommaren. Även telefonerna på vår stödlinje Anhöriglinjen har gått varma. Jacqueline - jdyInfinity Raincoat, SvartDörrvakt / Inbrottslarm enkelt magnet larm för dörrar & fönsterVäggdekor Fönster romantsik ö i tropikernaOch det är en trend som vi sett under en längre tid nu.

Lee Zip Overshirt skjorta, Röd