annan Alice En eerdmd230-Liane Moriarty

Axor Termostatblandare Montreux Inbyggnad 1 Funktion Allanyheter.comVeckans nyhetsnotiser
Axor Sargblandare Citterio, för Kakel med Platta 180
Lundhags M's Quilt Full Zip Forest Grön
Haglöfs M's Camp Tee grå melange (2019)
Mora Armatur Duschblandare Rexx T5 160 cc utlopp ned Krom
Oras Väggfäste 204150

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Purmo Panelradiator Compact C21 600x1200
Icebreaker W's Shasta Shorts Fathom Heather

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

DIMMER EXXACT 315W

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Klättermusen M's Vanadis Shorts Dark Grå
Engblad & Co Tapet Arkiv Engblad Acanthus 5350

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.

Mammut W's Hiking Shorts merlot
BoråsTapeter Tapet Falsterbo II Falsterbo Birds 4023
Paintpart Tapet Mormors Tid 4834-6
Patagonia W's Iliana Halter Dress Palm Spring Dress: Catalan Coral (896)
Salomon M's Agile Shorts 5" poseidon (2019)

Diskussionen om varför Android-telefoner har en liten haka nederst på framsidan har fått en officiell motivering från Huawei.

Compressport Pro R2 Swiss Calf Sleeves Vit
BoråsTapeter Tapet Falsterbo II Petit Fleur 4014
UYN M's Fusyon UW LS Shirt Grå York/Avio/Vit

Den en gång så lovande hörlurstillverkaren Bragi meddelar nu att de helt slutar tillverkar hårdvara, och fokuserar på att licensiera AI istället.

Trots tidigare rapporter om att personal flyttas från bilprojektet Titan har Apple nu värvat ytterligare en profil från elbilsikonen Tesla.

Fiona Tapet Nordic Home 440005

Det har tidigare ryktats om att nästa Iphone ska använda en kamerakvadrat, men nya skisser spekulerar om en alternativ lösning för kameran.

Duro Tapet Rand & Kulör Linne Vit

Kod i Android-versionen av Apple Music pekat mot att den strömmande tjänsten snart kan funka på Chromecast.

W+G Tapet Idealdecor Murals Zaragoza Falls Door
Massor av nya tjänster

Sallat Mesclun Mix ca 500 st frön (ekologisk)

När Apple jagar nya intäktskällor skapas också nya risker för användarna. Hur mycket kommer framtidens Apple att pocka på vår uppmärksamhet i form av pushnotiser och reklam?

Boråstapeter Tapet Beautiful Traditions Elsa 6712
Radiostyrd Svävare Taiyo Super Typhoon 2.4G

Sony slår ihop avdelningar för TV, ljud och mobiler till en, och kan på så sätt maskera hur dåligt det faktiskt går för den mobila avdelningen.

annan Alice En eerdmd230-Liane Moriarty

I En annan Alice bjuder Liane Moriarty på samma vinnande blandning av igenkänning, humor och allvar som i succéerna Öppnas i händelse av min död och Stora små lögner (boken bakom HBO-serien Big little lies).Alice Love vaknar upp på golvet på gymmet och förstår inte vad hon gör där. Hon avskyr ju att träna! Hon får veta att hon slagit i huvudet och tuppat av, och blir hjälpt till sjukhuset. Alice som nyligen fått veta att hon är gravid med sitt första barn ber oroligt läkaren se efter att allt är som det ska. Hon möts av förvåning. Alice är inte alls gravid, påstår läkaren. Däremot måste hon ha fått barn tidigare – hon har tydliga ärr efter ett kejsarsnitt på magen. Långsamt inser Alice att något är fel. Långsamt inser hon att smällen mot huvudet har fått henne att glömma ett helt årtionde.En annan Alice är en roman om chansen att få göra om och göra rätt. När Alice vaknar upp på gymmet är hon 39 år, inte 29. Hon tror att hon är nygift, störtförälskad i sin man och gravid med sitt första barn, men egentligen är hon trebarnsmamma och mitt i en uppslitande skilsmässa. Tio år har fullkomligt raderats från hennes minne – ett årtionde då hon uppenbarligen fått för sig att bli träningsfanatiker, då hon glidit ifrån sin älskade man Nick, då hon förlorat närheten till sin syster och på något sätt tappat bort sig själv. Alice måste hitta tillbaka till sina minnen, och till den hustru, dotter, vän och syster hon en gång var.

Leksaker Fungus Amungus Bizak 2505 (5 pcs)
Risk (Refresh 2016)
Senaste nytt