Kids Concept Doktorsväska senapsgul
Britax, Baby Safe Belted Base
Britax, Go/Go Next Regnskygg För Liggdel

MIN AMBITION

Britax, PRIMO Babyskydd Olive Grön

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Britax, Regnskydd Holiday

JAG VILL HJÄLPA DIG

Juldekorationer PVC Bordsduk Jul Julafton - Julgran

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Bicycle BARBIE 16"

LÄS MER

Johnny Blamer - Faux Wheel Drive - Cars - Piston Racer #54
Benny Breakdrum - Cars 2 bilar - Deluxe
Poster - Buffel no.2 21x30cm
Marylin Monroe Metall Skylt
Celavi, Basic Regnställ Cyklamen
Didriksons Thelma (Dam) Vit
Poster - JUST DO IT 30x40cm
Poster - Feelings are much like waves No.4 30x40cm
Vaude Mark L 3P

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 


Poster - Elefant öknen 50x70cm
Tenson, Ocean Gummistövel, Vit
Sandalett 189 TAMARIS Svart, Svart
Sandal Bdk taupe, Brun Terrene Odyssey - Brädspel
Poster - Lets get lost No.4 40x50cm

Väggdekoration Blommor

29.10.2018
Poster - Afrika karta ram 40x50cm
Trädgårdslaser för stämningsfull punktbelysning

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

El Gaucho Brädspel spel

Tavla Känn dig som hemma
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

Sally Kmb Svart, Svart
Dekorationsverktyg till Frukt

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Wrangler, Idol Slip on Sneakers, Herr, Navy
Ecco Xpedition Barn 70464259657, Barn, Svart
Tunna runda skosnören (Vita)

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

GLAS VATTENKOKARE SALTO ANGEL 1,7 L SVART

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Bult och muttrar. 240 delar. M4-M10. Alien Artifacts Brädspel
Melonskalare + fruktskopa

Vagabond Mörkgrå Paul sneakers, eczehi5261-Kläder

Vagabond Paul sneakers.

Modell: 4483-040 Paul

Bliz Active Proflip XT Lime
Handledsskydd Adapt Wrist Support 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.