Fotoram Acryl 5x5 cm
Bundgaard Rabbit Velcro vinterstövlar, Brun
LED-Optik odlingslampa 36W LED för energieffektiv växtbelysning

MIN AMBITION

Spänningsomvandlare Lundby

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Jumbo Squishy - Djuphavs Manet

JAG VILL HJÄLPA DIG

Rubens EcoBuds Hazel

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Lundby Spis och kylskåpsset

LÄS MER

Wish Me Interaktivt Gosedjur Blå/vit Hundvalp med Lila rosett
Kalle Anka Mjukdjur 20cm, Musse Pigg
Poster - Röd Flower power A3 30x40cm
Winx Club Tynix Fairy Tecna
Badrumsset Småland Lundby
4st Hörnskydd av Gummi
Melissa & Doug, Stort Mjukisdjur Tax
Flagga - USA
Väggdekor/väggord Ha Ha! So we meet agai

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Girlang tomte och gran

Barbie Fashionistas 57 Zig & Zag Doll
RAVEN QUEEN - Ever After High
Jellycat, Dancing Darcey, Enhörning
2x Toalett Symbol WC Man & Kvinna Crocs Classic Unisex Darkrosa
Famosa doll HK, 17456

Smartline Grenpropp 4-V

29.10.2018
Dörrstopp (2st)
Pyjamashjältarna - Romeo

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Jumbo Squishy - Rulltårta Rosa Poster - Världskarta Blå A4 21x30cm

Crocs Frozen Clogs Light lilac

Sanrio My Melody Mjukis Gosedjur 23 cm
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

New Bright 1:24 Street cars 19cm
Peliko, Game, SMART10, SE

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Lords of Waterdeep: Scoundrels of Skullport - Brädspel
Pippi Långstrump, Villa Villekulla, Barnspel
Go Fetch

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Tavla Kärleksregler Svart

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Alga, Real Life Bingo (SE, EN)

ONLY Daucus skjorta, svart m. vit Carmakoma eczehi4336-Kläder

ONLY Carmakoma Daucus skjorta.

Modell: 15171277 carDAUCUS LS SHIRT

Tärningsset D6 - Gemini Blå-purple (CHX26828) - Brädspel
Alien Frontiers Board Game: 5th Edition - Brädspel 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.