Dekorationssprits - Set


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Rotting solstol Anschelika svart

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
8 Foot Heavy Duty Jump Leads
vidaXL Trädgårdsstolar 2 st konstrotting aluminium svart

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenvidaXL Hydrauliskt pressverktyg Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Kerbl Elstängselstolpar Eco 25 st plast 70 cm vit
Droppsäkert färgtråg No·Gravity Paint

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Bridgewater - Pomegranate

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Bridgewater M - Sea Grass

Försäkringskassan: Regeringen underskattar vidaXL 4 Kuddöverdrag i bomull rosa 40 x 40 cmPinne med fot, dia. 4 cm, hålstl. 6 mm, blandade träslag, 10set,vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Iskross i Krom
vidaXL Mörkläggningsgardiner 2 st 140x245 cm beige

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
USB-fläkt med Klämma / Portabel Fläkt - (Grön)

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Gris med vingar
8 in 1 Screwdriver Flashlight
Häftapparat, 1st.

På tisdagen godkände ministerrådet3D-ramar med glas, stl. 18,2x23,2 cm, djup 2,5 cm, furu, 1st., iEGLO Utomhusvägglampa med sensor Navedo 60 W svart 93458Gurka Telegraph 20 st frön den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Lever Punch, stl. S , dia. 19 mm, Snowflake, 1st.
Sparbössa hund, H: 6,5 cm, L: 13,5 cm, 8st.

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenTandkrämsdispenser med Hållare för Tandborstar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Extra Large Kneeling Mat Gardening