No1 Exxent Paprika Urkärnare rostfritt stål, 19 cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Dammsugarpåsar Nilfisk Bravo EU

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Dammsugarpåsar Rowenta Presty
Good Morning Bäddset 5725-A MONA 200x200/220 cm flerfärgat

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredaren3 Pcs Glass Tealight Candle Holders With Hanging Crystals Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Sicilian Lemon vaxkaka yankee candle
Poster - Do more of what makes you happy No.13 30x40cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Havea Wood Handled Chopping Board

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Dammsugarpåsar Panasonic MC-561/N

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Husnummer i rostfritt stål 9Salladsskål i glasvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Poster - Fashion Body no.10 30x40cm
Poster - I love you älskling 21x30cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
3 Section Glass Serving Dish Bowl Round

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Poster - Kanin Love yourself - 1 30x40cm
Poster - Fashion Body no.11 30x40cm
Poster - I love you Rainbow No.1 30x40cm

På tisdagen godkände ministerrådetPoster - I love Selena Gomez Sosa 40x50cmPoster - Ananas Topical Nnightmare 30x40cmDELTACO grenuttag, 12xCEE 7/4, 1xCEE 7/7, brytare, 3m, svart (GT den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Brennenstuhl Premium Protect Line, 6xCEE7/4, 2xUSB
Poster - Kompass world 21x30cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBrennenstuhl Grendosa 4-vägs 2xUSB 2,1A anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Poster - Fashion Body no.10 21x30cm