Dammsugarpåsar Bosch BS 55


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Dammsugarpåsar Siemens VSZ 30000- VSZ 39990

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Poster - Lejon Zomba no.2 30x40cm
Dammsugarpåsar Siemens VS 55B00

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenDammsugarpåsar Bosch GL 30 BSGL 3015 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt 600 stk.120x215 mm (B2) VIT BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERT
Smartwares BE60W Vägglampa Bull-eye Vit

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Century Filament Incanto LED-lampa 5W E27 3000K

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Fontänen Vallor

Försäkringskassan: Regeringen underskattar 3 Candle Holder Aluminum Metal Vintage Decoration GiftStanding Santa Decorative Christmas Ornament Figurine Gift Ideavhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Metal Buddha Head Figurine Ornament Gift Idea
Inhale the good shit A3 (30x40 cm)

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Ø 36cm Barbecue Grill Portable Outdoor Party BBQ

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Poster - Do more of what makes you happy No.16 21x30cm
Ranex Vägglampa E27 IP44 (RX 1010)
Poster - Do more of what makes you happy No.8 30x40cm

På tisdagen godkände ministerrådetPoster - I love you älskling 40x50cmRanex by Smartwares Verona Badrumstaklampa IP44 ViPoster - Kanin 100% Cute no.2 40x50cm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Poster - I love you No.3 40x50cm
Poster - Australia Kompass - Svart vit 30x40cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPoster - Sjöstjärna barn 21x30cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Poster - Do more of what makes you happy No.22 40x50cm