Glass Chopping Board Lime Grön Kitchen Board


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Champion Dammpåsar Bosch 5st

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Dammsugarpåsar Panasonic MC - 500 serie
45x25cm Wooden Distressed Wishing Merry Christmas&Happy New Year

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenTibble Transsibiriska DUJ Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt BBQ 3pc Tool Set Tong Fork Turner Party Utensil
Poster - Röd woman 30x40cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Dammsugarpåsar Rowenta Ambia

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Dammsugarpåsar Ide Line Mistral fil 925

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster - Do more of what makes you happy No.10 21x30cmPoster - Do more of what makes you happy No.7 40x50cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Uppläggningsfat 40cm 3-delar Juletid m. guldkant
Pk of 6 Assorted Colouröd Ceramic Egg Cup Holder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Poster - Örn Svartvit 21x30cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Poster - Kanin Always cute 21x30cm
Ranex Vägglampa E27 IP44 (RX 1010-38R )
Poster - Woman illusion Girlpower Royal init No.2 40x50cm

På tisdagen godkände ministerrådetPoster - Gay 40x50cmPoster - Ananas Topical Sky 30x40cmPoster - Vilda djur barn 30x40cm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Smanos RE2300, trådlös fjärrkontroll för Smanos larmsystem, 2-pa
Philips Hue Iris Color bordslampa

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenGarant IP44 cable reel 25m AT-N05V3V3-F 3G1,5 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

800 stk.100x165 mm (A1) VIT BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERT