M's 260 LS Half Zip Hood Midnight Navy/Prussian Blå Icebreaker Zone ekylkj1841-Tjocka underställströjor i merino

Poster - Städer No.18 A3 30x40cm Allanyheter.comVeckans nyhetsnotiser

Tavla Ballerina

Ring anhöriglinjen: 0200-239 500

Poster - Städer No.7 40x50cm

Linjen är öppen
Måndag - tisdag, torsdag - fredag 10.00 - 12.00, 13.30 - 15.00
Onsdag 19.00 - 21.00

Retrotavla (8x11cm), vespa mot bakgrund London

Matservis VM06 - 12 delarPix Stav metallstjärna mässing

Poster - I love Selena Gomez A3 30x40cm Välkommen till Anhörigas Riksförbund
Fyra filmer om anhörigskap

Filmerna visar personer som lever i olika formerPoster - Palmblad mix no.2 40x50cmLyra Groove Slim Graphite blyertspennor - HB - 2,8 mm - 12 st av anhörigskap. Ett samarbete mellan Anhörigas Riksförbund, Röda Korset och Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka

Julgranskula Rosa Erik

Vem är anhörig?

Anhörig är den person som hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktionsnedsättning inte längre klarar av vardagen på egen hand.Abstrakt, ingår 3 delar, 130x90 cmLeopard i guld, skulptur 108x23x22 cm

   Läs mer

Skänk en gåva

Ditt bidrag är ovärderligt för vårt arbete för landets anhöriga

   Läs mer

958,964 Vita stolar med svarta pu sitsar/ 580:- st  
Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige
2 bäddset blank satin 200x150 cm 6-delars brun

Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige

Med anhörig menar vi den som stöttar en medmänniska som på behöver hjälp med att klara sin vardag

GastroMax Vitlökspress 17,5 cm

Bli medlem

Anhörig är den person som inom familjen, släkten eller vänkretsen hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktions-nedsättning inte längre klarar avPoster Dizzie Gillespie, 50x70 cm551 Soffbord med pvc folie 1990:-Kanvas tavla, segelbåt 110x85 cm vardagen på egen hand.

vidaXL Plastgran med stålfot 210 cm 910 grenar

Anhörigas rättigheter

Anhörigföreningarna arbetar med en mängd olikaGustav Klimt, kyssen, 100 x 100 cm, Handmålde oljemålning på duk saker på lokal nivå. Det kan bland annat handla om att stötta anhöriga, ordna olika aktiviteter och påverka lokala politiker.

Kalligrafipennor påfyllbar - Nybörjarset - 0,85-1,6 mm

Anhörighandboken

Anhörighandboken

Anhörighandboken är ett teoretiskt och praktiskt Poster kvinna med mask, 50x50 cmPoster Tinfossen Telemarken, 50x70 cmverktyg för alla som vill veta mer om anhörigvård och anhörigstöd.

   Läs mer

Matta Tom Blå 140X200 CM

Ny utbildning för anhörigkonsulenter

Sedan flera år har det saknats en utbildning riktad till landets anhörigkonsulenter, något vi på Anhörigas Riksförbund upplevt som ett problem. Det händer till och med att vi får mejl eller telefonsamtal från nyanställda anhörigkonsulenter2 bäddset 200x135 cm bomull 2-delars gulÄngel på hjärtformad sten i presentpåse, FaithKroklist svart klädhängare

   Läs hela reportaget här

Anhöriglinjen går varm

Produktbeskrivning

Teknisk underställströja med dragkedja i merinoull

Om du är en person som älskar att vara aktiv även under den kallaste tiden av vinterhalvåret är denna tröja något för dig. Huvudmaterialet i 260 g/m² merinoull och några procent elastan håller dig varm och erbjuder stretch. Merinomesh i rygg och vid armar ventilerar precis där du behöver det medan paneler i merinoull och polyester ger god fukttransport och slitstyrka.

Tröjan täcker bra med förlängt ryggslut och något längre modell. Den höga kragen med dragkedja ger också skydd samt möjlighet till extra ventilation. Utöver detta erbjuder den optimal rörelsefrihet med sina raglanärmar och minskad risk för skav tack vare dess platta sömmar.

Ett utmärkt val för personer som rör sig mycket i bistra väder!

Merinoull är en naturprodukt med unika egenskaper. Tack vare fina, krusiga och långa fibrer så känns den mjuk mot huden och bildar ett isolerande luftskikt som värmer när det är kallt och andas när det är varmt. Merinoullen transporterar effektivt bort svett och fukt från huden och isolerar även om det blir blött, så du känner dig torr och bekväm. Det är naturligt antibakteriellt, hämmar dålig lukt och det räcker oftast med att vädra plaggen mellan användningarna.

Detaljer

  • Strategiskt placerat material för optimal temperaturreglering
  • Merinomesh i rygg och armar för ventilering
  • Hög krage med dragkedja
  • Flatlock-sömmar minskar risken för skav
  • Raglanärmar
  • Längre modell
  • Mulesingfri merinoull 260 g/m²
  • Normal storlek Visa storlekstabell
  • Atletiskt snitt
Extra Information

Den magiska merinoullen

Merinoull är en fantastisk naturprodukt med unika egenskaper. Tack vare fina, krusiga och långa fibrer så känns den mjuk mot huden och bildar ett isolerande luftskikt som värmer när det är kallt och andas när det är varmt. Merinoullen transporterar effektivt bort svett och fukt från huden och isolerar även om det blir blött, så du känner dig torr och bekväm. Det är naturligt antibakteriellt, hämmar dålig lukt och det räcker oftast med att vädra plaggen mellan användningarna.
Mer
Specifikation
Typ
Långärmad  
Egenskaper
Kompression: Nej
Thermofunktion: Nej
Krage: Rundad halsringning
Dragkedja: 1/3
Material
Materialtyp: Ull (merino) , Syntetfiber
Kön
Herr
Aktuell i vårt sortiment
2018
Produktnummer
826725

Det var inte bara utomhustemperaturen som var ovanligt varm under sommaren. Även telefonerna på vår stödlinje Anhöriglinjen har gått varma. Poster Grönsaker Format, 70x100cmDistress Marker Penna - Seedless PreservesPoster Buddhastaty, 50x70 cmOch det är en trend som vi sett under en längre tid nu.

Griffeltavla med svart ram med krita