Poster snöiga alper, 50x70 cm
201 Bordslampa svart/395:-
poster gammal amerikanare, 100x125 cm

MIN AMBITION

Poster Fiskar och skaldjur Format, 50x70cm

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Poster höga träd, 50x70 cm

JAG VILL HJÄLPA DIG

Poster Illustration kväll i New York, 50x70 cm

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Fiskars Rullkniv - 45 mm skärblad

LÄS MER

Fiskars Skärschablon - 3 mixade
Poster Minots ledge lighthouse 1860 format, 100x125cm
Poster Mounten Roshmore U.S.A, 50x70 cm
Poster battleship Maine, 50x70 cm
poster bilkö i paris 1950-talet
Poster målning av basist, 50x70 cm
Poster bubblor, 50x70 cm
Poster Järnvägsspår, 50x70 cm
Poster fyrar och pir, 50x70 cm

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Poster Illustration musiker, 50x70 cm

poster 2 Rope teams on Mont Blanc Format 150x100cm
Kuddfodral GRIFFIN 45 X 45 CM
Barnspärr / skåpsskydd
Bilkamera för ökad trygghet på vägen - FullHD Poster - Ananas guld 1 40x50cm
Poster Stone Henge under månen, 50x70 cm

Brytkniv NT Cutter - 18 mm - 1 st

29.10.2018
Paw Patrol Pennfodral 22 cm
Mega Bloks - 60 delar Stora byggklossar - Fr 1+

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Kalimba, "Tum-piano". 17 tangenter
Pannkaksform / Form till Plättar i Silikon - Hjärtform
Plastskål Guld Liten

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Sushi Rulle Rullare - Rödskap för Sushi

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Dam T-shirt - Fantastisk mormor

Mons W's Cali Cap Tee Stone Wanaka Royale eczehi2380-Yogakläder

Sievi Roller + S3
Spindelmannen - Spiderman Träningsväska 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.