74cm Garden Hose Pipe Water Jet 2 Flow Control


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
500pc Heavy Duty Cable Tie Set Multi Size

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Bilar - plywood - stl. 12x3,5x6 cm - 2 st
1m Wood Log Store Storage Unit

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenHelena Fourment Seated on a Terrace,Peter Paul Rubens Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Poster - Världskarta No.6 30x40cm
Poster - Världskarta No.10 30x40cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
16cm Milk or Sauce Pan

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Fototapet Grist Mill - en färgstark foto tapet för hemmet eller

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster - Lejon kungen No.4 30x40cmJerome in the Desert, Lorenzo Lotto,60x50cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
A Pork-Butcher's Shop Seen from a Window,Vincent Van Gogh
Dammsugarpåsar Euroclean UZ 930 S

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Dammsugarpåsar AEG H2202

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. IP övervakningsset 3MP 1080P
Vew from the Wheat Fields,Vincent Van Gogh,73x54cm
Dammsugarpåsar Electrolux D 745

På tisdagen godkände ministerrådetDammsugarpåsar Miele Rubin 1400Dammsugarpåsar Miele CaribicNonwoven Fototapet Wine Cellar - en kvalitetstapet till marknads den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Dammsugarpåsar AEG Vampyr CE 2000 till 2999
Dammsugarpåsar Hoover Sensotronic S 3322

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDammsugarpåsar Samsung VC 1400 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

The Triumph o Titus and Vespasian, Giulio Romano