Chatelet Diamax Elegant Cut Crystal Glassware Vase


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Poster Räv 30x40

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
9 Litre Midi Odour Free Compost Caddy Kitchen Waste Bin
Julgran pappers honeycomb hopfällbar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenHelena Fourment in a Fur Wrap or Het Pelsken,Peter Paul Rubens Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Poster - Världskarta No.13 30x40cm
Poster - Världskarta No.11 21x30cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
3 FRÖBURKAR EKO CERT. GRÖNSAKSFRÖN ENKLA BLOMMOR

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
16cm Milk or Sauce Pan

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster - Lejon kungen No.5 21x30cmPhilips LED E27 Std 60W Frost Dim 4stvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Blossoming Almond Branch in a Glass,Vincent Van Gogh,24x19cm
Dammsugarpåsar Electrolux Z 71

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Dammsugarpåsar AEG Smart 487

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Ed Hardy Poster Japanese chart
ProPlus Inne- och utetermometer för bil 761564
Dammsugarpåsar Electrolux Z 135

På tisdagen godkände ministerrådetDammsugarpåsar Electrolux Carage Z 813Dammsugarpåsar Miele CompactNonwoven Fototapet Forest Path - en kvalitetstapet till marknads den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Dammsugarpåsar AEG Vampyr E 150
Dammsugarpåsar AEG Vampyr 1803

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDammsugarpåsar Hoover S 4174 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Philips LED Filam. Std E27 60W Dim 4st (929001331201-4)