Dammsugarpåsar Rowenta RB 18 till 25


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Luxform Trädgårdsbelysning solcell LED komplett set 3 st 12V Lil

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Bread Loaf Board Set With Knife Rubberwood
Poster PRIDE A4

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenKönig Mobilt paniklarm 130 dB Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt 25 Rullar Tejp - 50meter/rulle - Brödd 15mm
Poster - I love Justin Bieber Sosa No.4 21x30cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Actions Lime Grön Glass Worktop Saver Protector Cutting Board

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
600 stk.100x165 mm (A1) VIT BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERT

Försäkringskassan: Regeringen underskattar HQ Ljusslinga med 10 kulor och lysdioder (HQLEDSLBALL)König RFID-etikett för SAS-ALARM-300 (SAS-ASRT300)vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Smanos W020, larmsystem med WiFi-anslutning, Android och iOS stö
9Pc Mini Vit Ceramic Cornets with Spoons

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
DYMO S100 Paketvåg 100kg (S0929030)

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Poster - Kanin Here sleeps a prinsess - with stars 30x40cm
Poster - Fashion Body no.11 40x50cm
Poster - Min älskling 40x50cm

På tisdagen godkände ministerrådetMelitta Mjölkskummare 2.0 RostfriPoster - Ananas Topical Energy 30x40cmPoster - Vilda djur barn 21x30cm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Valueline 6-vägs schuko-förlängningsuttag 3,00 m vit
41CM LIGHTHOUSE SEA LOVERS GIFT HOME OFFICE DECORATION ORNAMENT

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenKärcher Microfiberrullar 2ST Till FC5 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Poster - You cant buy happiness but you can buy No.2 21x30cm