Set of 3 LED Candles Amber/Colour change


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
DELTACO Grenuttag med 10xIEC C13 uttag, 1xIEC C14, amp.meter, sv

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Trätavla Kärleksregler
DYMO S100 Paketvåg 100kg (S0929030)

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLandskap handmålad oljemålning på duk, 90x120 cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Poster - I love you Rainbow No.2 40x50cm
Poster - I love you Rainbow No.3 21x30cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Smartwares Rörelsedetektor Husdjur SA68PP

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Xavax Dammsugarpåse Xa 02

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster - I love Selena Gomez Sosa 30x40cmPoster - Ananas Topical Sunshine 21x30cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Champion Dammpåsar Volta F1 5st 1Filte
Poster - Sjöstjärna barn 21x30cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
HQ LED-vägglampa för utemiljöer, rund, antracitfärgad (HQLEDWLOU

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Bosch Matberödare MCM3501M Rostfri
Athlet Kryssmejsel (5780 2SN)
TopCom Bebis Comfort Indicator (TH-4675)

På tisdagen godkände ministerrådetEfter Klimt, Kyssen handmålad oljemålning på duk, 90x60 cmPoster - Merely Monroe no.3 21x30cmHQ Dimbar lysdiodlampa i halogenstil MR16 GU10 5 W 345 lm 2 700 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Smartwares Strålkastare LED 20W Sensor
Fleur Jug 1.3L Luminarc Traditionally

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenOregon Termo,hygrometer sensor RAR503 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Brüder Mannesmann Sats med skruvmejselbits 32 delar 29705