Big Champagne Jewellery Box Crocodile Skin Print with Mirror


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Poster - Do more of what makes you happy No.19 21x30cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Dammsugarpåsar Siemens VSZ 4G1266
Poster - Do more of what makes you happy No.9 40x50cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenOriginal Merilasi design glastavla x 2 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Brennenstuhl Överspänningsskydd 6v 15000A S
Set of 3 Ceramic Salad Serving Bowls For Home Kitchen

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Dammsugarpåsar Siemens VS 63A00 Super C

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Dammsugarpåsar Siemens VS 63A07 Super C

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster - Kanin Love yourself - 2 21x30cmChrome Fruit Basketvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Dammsugarpåsar Bosch ProFamily
Poster - Min älskling 21x30cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Poster - Du är det finaste jag har 30x40cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Poster - Ananas Topical Sky 30x40cm
Allium F-plus
Poster - Blåval barn 40x50cm

På tisdagen godkände ministerrådetNexa Brandvarnare optisk m.10-års batteri, KD-134A (13315)Poster - Pingviner vinter 40x50cmHQ Juleljus 10 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
½-tums torx-sats (hylssats med 17 delar)
Poster - Heart wine 40x50cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPoster - Ananas Rosa Lila Tropical 30x40cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

LED Candles Wax Set of 3 Colour Changing With Remote Control