COLOURS Röd Flexible Folding Board Plastic Cutting Boards


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Kuddfordral HUFFLEPUFF HOGWARTS Harry Potter

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Stainless Steel Multi Grater with Compartment
DELTACO Grenuttag, 7xCEE 7/4, 1xCEE 7/7, 3m kabel, svart (GT-851

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenWood Buddha Head Figurine Decorative 53cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Fluffy Towels vaxkaka yankee candle
Poster - Do more of what makes you happy No.13 21x30cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Dancers Glass Worktop Saver

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Dammsugarpåsar Ide Line Mistral Lux 1250

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Doftljus I Burk - Sex On FireLykta Rustik 2-set Gråvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Brennenstuhl jordad förlängningskabel, CEE 7/7 - CEE 7/4, 25m, b
Poster - Rött hjärta No.4 40x50cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Smartwares Siren Inomhus Trådlös SA78M

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Champion Dammpåsar AFK 5st
Poster - Fashion Body no.11 21x30cm
Poster - I love you Rainbow No.1 40x50cm

På tisdagen godkände ministerrådetPoster - I love Selena Gomez Sosa 30x40cmPoster - Ananas Topical Energy 40x50cmPoster - Papegoja barn 30x40cm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Melitta Mjölkskummare Cremio 2.0 Svart
TopCom Bebis Comfort Indicator (TH-4675)

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMobile SMD LED Light ML DN 2806 S IP54 2m anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Poster - Fashion Body no.7 30x40cm