Pappersassietter Hologram


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Värmepanel infraröd 300W med termostat variant 2

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Whiskystenar Vita
vidaXL Uppsättning väggbonader på duk: strand med brygga 100 x 5

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenGood Morning Bäddset 2033-P HESTA 135x200 cm flerfärgat Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt 1 Klädhängare
Hopfällbar och bärbar hylla Sofabulous

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Akryliskuber

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Odla ett Fyrklöver

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Sparbössor bilar, H: 5,5 cm, L: 12,5 cm, vit, 12st., B: 7,8 cmvidaXL Uppsättning väggbonader på duk: New York Skyline 100 x 50vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Champagneglas Together Forever
Gold Script Table Confetti - 14g - Gold Christmas Table Deoco...

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Wooden Christmas Pegs 'Noel' x 6 Xmas Craft

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. En Fisk skulptur 29x28x23 cm
Fingerljus
Ask, stl. 9x6x3 cm, inv. mått 7,4x4,4x2 cm, Kejsarträd, 1st.

På tisdagen godkände ministerrådetRecreation by our Gallery,Gerard Ter Borch,50x40cmRam, stl. 15,8x15,8 cm, innermått: 8x8 cm, plywood, 1st.Handspeglar, stl. 23-24 cm, plywood, 2st. den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Fågelbord/hus, 14,5x14,5 cm, H: 21.5 cm, furu, 1st.
Kylskåpsmagneter retro, ”MINI”

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBordslöpare av imiterat tyg, vinröd, B: 35 cm, 70 g/m2, 10m anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Bordsduk 80-talet