26cm Acacia Wood Grain Board


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Dorre Drinksil Koppar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Dammsugarpåsar Rowenta TB 01
YATO Bokstavsstämplar 27 st 8 mm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredaren1 Litre Stainless Steel Hot & Cold Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Santa Tealight Holder Christmas Decorativel Ornament Gift
Poster - Do more of what makes you happy No.19 21x30cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Dammsugarpåsar AEG AEG...serie Ergo Essence

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Smanos W020, larmsystem med WiFi-anslutning, Android och iOS stö

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster - Vita papegojor svartvit 40x50cmKarta över Enånger, Hälsinglandvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Ny tavla Buddha
Chef Plate with Lid Food Serving Presentation

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
HQ Doftstavar blomma (HQ-FLOWER-SN)

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Chrome Fruit Basket
Poster - Fashion Body no.7 40x50cm
Poster - I love you No.3 21x30cm

På tisdagen godkände ministerrådetPoster - Blå undulat Svartvit 40x50cmPoster - Worldmap 40x50cmBrennenstuhl Alu Office line, 4xCEE 7/7, 1xCEE 7/7, 2xUSB den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
AzurA Grillhäll teppanyaki 46,5 cm (AZ-FC50)
Poster - Smink mix no.2 30x40cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPoster - I love Selena Gomez med hjärta 21x30cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Poster - Fashion Body no.6 30x40cm