Square Cheese Cutting Board Ruberwood With Cheese Knife Set


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Julgranspynt Julgran

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
26cm Acacia Wood Grain Board
Sagaform Oval Oak serveringsset 4 delar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenRanex Vägglampa E27 IP44 (RX 1021) Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt KÄRLEKSPAR FIGUR I STEN - Höjd: 76 cm - Vikt: 31 kg
Poster - I love Justin Bieber Sosa No.3 21x30cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Actions Aubergine Glass Worktop Saver Protector Cutting Board

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Sagaform Sweet Glasskopa Rosa

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster - Tropiska löv svartvit 30x40cmPoster - Woman illusion Girlpower Royal init No.4 40x50cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Poster - Fashion Body no.10 40x50cm
4pcs Luna 12cm Glass Serving Bowls

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
LogiLink Nätverksuttag 2xRJ45 CAT6

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Smartwares BE60Z Vägglampa Bull-eye Grå
Poster - Fashion Body no.10 21x30cm
Poster - Min älskling 21x30cm

På tisdagen godkände ministerrådetBrennenstuhl Premium Line Technics, grenuttag, 5xCEE 7/4, 1xCEEPoster - Ananas Topical Leaf 30x40cmDeltaco vägguttag, utanpåliggande, 2-port, utan kontaktdon (VR-1 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Poster - Zebra Star 30x40cm
katt & Viltfritt KV300

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenbasicXL Dammsugarpåse Vorwerk Tiger VK 250 (BXL-53653/P) anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Poster - You cant buy happiness but you can buy No.2 30x40cm