Dammsugarpåsar Rowenta RS 100 till 599


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Kruka vas

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
COLOURS Röd Flexible Folding Board Plastic Cutting Boards
6.75" Thai Buddha Figurine Gift

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenRoulette Drink Set Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Kärcher Grovavskiljare (28631610)
Poster - Do more of what makes you happy No.17 30x40cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Half Water Melon Design Glass Worktop Saver Kitchen Board

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Actions Lime Grön Glass Worktop Saver Protector Cutting Board

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster - Do more of what makes you happy No.7 21x30cmPoster - Women with röd rose svartvit 30x40cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Dammsugarpåsar AEG AEG...serie Ergo Essence
Poster - Rött hjärta No.4 30x40cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Nexa MTS-166RF/868 Brandvarnare

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Handmålad oljemålning på duk, 90x120 cm
Julpynt julgran keramisk med led lampa
Poster - Målat hjärta 40x50cm

På tisdagen godkände ministerrådetByron by Smartwares BY30 Extra dörrknapp till BYxPoster - Ananas Topical Moon 21x30cmHQ Dammsugarpåse E6/Volta Electrolux (W7-50578/HQN) den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
DELTACO Grenuttag,7xDIN49440 uttag, 1xIEC320-C20 16A intagA inta
Poster - Two arms 30x40cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringen2pk 4 bar home bathroom radiator airer anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Tomte Kalle Grå