Multicopter-Transportväska Cytronix Passar till: Ryze Tech Tello


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Carson Modellsport 1:10 Gatumodell Kompletta hjul On-Road 10 ekrar Svart 4 st

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Pärmregister 1-5
Poster - Rosa fjäder 40x50cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenReely 511396 Reservdel Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Reely 112210C Tuning Axeltappsfäste, bak
Bröd-/Fruktkorg Svart 30 cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Lampa bord grå/svart 29 cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Belysningssystem Pichler Standard C6857 (LxBxH) 34 x 26 x 12 mm 1 set

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Gyro Futaba Aero-Kreisel GYA460Änglar med hjärtformad kedjavhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Spektrum DX6e Sändare 2,4 GHz Antal kanaler: 6 inkl. mottagare
Körbatteri Amewi Passar: Amewi Futter- / Köderboot V3 1 st

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Fälgar 1:14 Thicon Models Lastbil Euro-optik Aluminium 2 st

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Reservdel Vinge Reely
Spänningsregulator MFA Modul
Servohållnings- och styrreglagesats 1:14 Carson Modellsport 500907287 1 st

På tisdagen godkände ministerrådetPanna gjutjärn rund 22 cm4Living Dörrmatta "Welcome/Goodbye" Vit 50x80cmACME Batteri FlyCamOne 720p LiPo den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Pichler Race Copter FPV Gate
Reservdel Reely 336653C Oljestötdämpare bak

I den kommande vårbudgeten ökar regeringen4-kanals mottagare Carson Modellsport Reflex Ultimate Touch 2,4 GHz anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Multiplex FunGlider RC Segelflygplan ARF 1300 mm