Christmas Windmill with Figurines made from Wood Natural Colour


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Husnummer i rostfritt stål 9

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Fototapet Deer Forest Trees Nature
Poster - Vita papegojor svartvit 21x30cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPoster - Woman illusion Girlpower Royal init No.4 21x30cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt 4pcs Luna 12cm Glass Serving Bowls
2 Piece Ceramic Salad Bowl Set Vit Food Serving Pates

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Dammsugarpåsar Bosch BSGL 2MOVE5

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Dammsugarpåsar Bosch BSD 3...- BSD 9...

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster - Kanin Always cute 40x50cmPoster - I love you Rainbow No.2 21x30cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Dammsugarpåsar Bosch Sportline
Poster - I love My Cat No.2 30x40cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Beta Tools Hylsadapter 892/3 stål 008920003

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Poster - Worldmap 40x50cm
DURALEX BUTTER DISH WITH FROSTED LID
Deltaco vägguttag, utanpåliggande, 2-port, utan kontaktdon (VR-1

På tisdagen godkände ministerrådetDELTACO Srömadapter, IEC 60320 C14 till IEC 60320 C7, 250V/2,5A,Philips Hue Iris Color bordslampa6+1 LED 300lm Rechargeable Multi-Function Light 300lm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Poster - Merely Monroe no.3 30x40cm
Poster - Cherry Tree - Svartvit 30x40cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenHQ Dammsugarpåse Tristar - Solac JC802/917 (W7-52753/HQN) anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

GastroMax Tetång 15 cm