Dancers Glass Worktop Saver


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
DELTACO Grenuttag, 7xCEE 7/4, 1xCEE 7/7, 3m kabel, svart (GT-851

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Dammsugarpåsar Rowenta Swingo
Yankee Candle M Jar-Vanilla Lime

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenGlass Vase Household Lounge Dining Diam.13cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Poster - Do more of what makes you happy No.17 30x40cm
Poster - I love Justin Bieber Sosa No.2 40x50cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Poster - Fashion Body no.10 40x50cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Julpynt julgran keramisk med led lampa

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Flaska i glasRound Board Rustica Wood 25-30cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Poster - Fashion Body no.8 40x50cm
König IP-P2P-kamera för inomhusbruk, fjärrövervakning, 360 (SAS-

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Poster - Kanin Be Yourself 30x40cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Poster - Woman illusion Girlpower Royal init No.3 30x40cm
Fiskars Röjkniv L WoodXpert XA23
Poster - I love you No. 2 21x30cm

På tisdagen godkände ministerrådetPoster - Ananas Topical Water 40x50cmPoster - Sjöstjärna barn 21x30cmNexa, trådlös strömställare för fast installation, max 1000W, På den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Poster - Wine delux 21x30cm
Retro Cupcake Mug and Coaster

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPoster - I love Royal init music Sosa No.1 30x40cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Stansformar / Kakformar - 40x40 mm - 20 set - 60 st