Poster - Fashion Body no.10 40x50cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Yankee Candle M Jar-Vanilla Lime

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Ny tavla Buddha
Kärcher Grovavskiljare (28631610)

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPoster - I love Justin Bieber Sosa No.4 40x50cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Poster - Do more of what makes you happy No.18 40x50cm
Poster - Do more of what makes you happy No.8 30x40cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Poster - Fashion Body no.7 30x40cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Poster - Fashion Body no.6 21x30cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster - Woman illusion Royal init 40x50cmDELTACO Grenuttag med 10xIEC C13 uttag, 1xIEC C14, amp.meter, svvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
handmålad tavla med instrument som motiv
Poster - Kanin Love yourself - 2 40x50cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
König Brandvarnare, batteridriven, VDS-godkänd (SAS-SA130V)

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Poster - I love you Rainbow No.3 21x30cm
Charlie and the Chocolate Factory - Willy Wonka (Depp)
Lasse Åbergs Tomtar - 4 miniglas till fyndpris!

På tisdagen godkände ministerrådetPoster - Ananas Topical Sky 21x30cmLogiLink SidavbitareValueline 6-vägs schuko-förlängningsuttag 3,00 m vit den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Pelikan Premium photopaper, 10x15 cm, 50 sheets, 290 g/m2
Mobile SMD LED Light ML DN 2806 S IP54 2m

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPoster - Keep Smile nr.2 40x50cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Dammsugarpåsar Siemens VS 90A0000 till VS 90A9999