Fototapet / Foto Tapet Forest - väggdekor som gör skillnad!


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Rödlök Röd Amposta ca 50 st frön

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Lot and His Daughters,CAVALLINO Bernardo,60x40cm
Poster - COCO Svart Rosa 21x30cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPoster - Världskarta No.11 30x40cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Poster - Grön plant No.6 40x50cm
Poster - Grön plant No.10 40x50cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Philips LED Filam. Std E27 60W Dim 4st (929001331201-4)

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
The Triumph o Titus and Vespasian, Giulio Romano

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Devolo dLAN 1200 triple+ startkit, 3x Ethernet RJ45, 1200 Mbps,Dammsugarpåsar Electrolux Z 4820 till 4850vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Strömförlängningskabel IEC-320-C14 - IEC-320-C13 2.00 m Svart
Dammsugarpåsar AEG Comfort 1105

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Dammsugarpåsar Nilfisk Aero 20-01 Inox

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Dammsugarpåsar Electrolux Ingenio Z 2575
The Virgin with the Grön Cushion, Andrea Solario
Dammsugarpåsar Miele Rubin 1400

På tisdagen godkände ministerrådetNonwoven Fototapet Röd Sunset - en kvalitetstapet till marknadsDammsugarpåsar Hoover Compact S 3182Dammsugarpåsar AEG Vampyr 4120 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Dammsugarpåsar Hoover Sensotronic S 3132
Dammsugarpåsar Hoover S 4174

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDammsugarpåsar Hoover Compact SC 364 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Poster - Havre 30x40cm