25 Metre Professional Hose Pipe Reinforced Garden With Fittings


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Georgian Lever Latch Set

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
The Marriage of the Virgin,Luca Giordano,60x50cm
Poster - Världskarta No.14 40x50cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPoster - Världskarta No.2 21x30cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Poster - Världskarta No.10 30x40cm
Poster - Grön plant No.11 40x50cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
ProPlus Inne- och utetermometer för bil 761564

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Vew from the Wheat Fields,Vincent Van Gogh,73x54cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Portrait of the Artist,SAVOLDO, Giovanni GirolamoThe Chateau de Steen,Peter Paul Rubens, 60x40cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Roses and Anemones,Vincent Van Gogh,51.7x52cm ny03
Dammsugarpåsar AEG Exquisit 1500

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Ed Hardy Poster Japanese chart

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Dammsugarpåsar Electrolux Z 268
DELTACO grenuttag med 4xCEE 7/4 uttag, 1xCEE 7/7, 1,5m kabel, sv
Dammsugarpåsar Electrolux Carage Z 878

På tisdagen godkände ministerrådetDammsugarpåsar Miele Meteor SLNonwoven Fototapet Creepy-Crawly - en kvalitetstapet till marknaDammsugarpåsar AEG Vampyr E 181 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Dammsugarpåsar Hoover Sensotronic S 3150
Dammsugarpåsar Hoover Super Sprint SC 252

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDammsugarpåsar Samsung VC-5500 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

The Virgin with the Grön Cushion, Andrea Solario