Fellowes Cosmic 2 - Laminator upp till A3 - 80-125 my


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Karta över Hörby, Skåne

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Metallkrans till mobil - 28 cm - Vit
SodaStream AlcoJet Gaspatron 60L Extra

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenStänkskydd Til mikrovågsugnen 26.5 cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Poster - Världskarta No.4 21x30cm
Poster - Lejon kungen No.5 40x50cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Thatched Cottages at Cordeville,Vincent Van Gogh

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Self-Portrait,Vincent Van Gogh,42x33.7cm ny12

Försäkringskassan: Regeringen underskattar LED Nattlampa 60 W Med RörelsesensorDammsugarpåsar Nilfisk Familyvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Avenue of Poplars in Autumn,Vincent Van Gogh,60x40cm
Dammsugarpåsar Euroclean UZ 930 (Euroclean)

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Dammsugarpåsar AEG Europe 1st

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Dammsugarpåsar Electrolux Z 1800 till 1880
Anne of Cleves, Hans Holbein, 60x40 cm
Dammsugarpåsar Electrolux Classic

På tisdagen godkände ministerrådetDammsugarpåsar Daewoo RC 370Tavla Deers Spheres GoldFototapet utsikt från balkongen - Monument Valley den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Dammsugarpåsar AEG Vampyr 2300
Dammsugarpåsar Ide Line Forza 740-094

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDammsugarpåsar Samsung VC 6000 till VC 6099 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

View of a Port with the Capitol,Claude Lorrain,56x72cm