Dammsugarpåsar Rowenta Aurora


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Christmas Röd Ceramic Hanging Deer Head

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Dammsugarpåsar Rowenta RB 10
Set of 2 Clear Glass Tealight Candle Holders For Tableware

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredaren29CM METAL SNAIL BIRD FEEDER IDEAL FOR GARDEN Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Poster - Do more of what makes you happy No.14 30x40cm
Poster - Do more of what makes you happy No.11 30x40cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Uppläggningsfat 4-delar Juletid med guldkant

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Fototapet Streets of Lisbon - en kvalitetstapet till marknads bä

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster - Do more of what makes you happy No.8 30x40cmGusta Rivjärn 3-i-1 svart och vit 01152500vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Ranex Vägglampa E27 IP44 (RX 1010-38R )
Schneider Anslutningssats vinklat 1xDuplex SC (5970380)

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Poster -Kanin Here sleeps a princess 21x30cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Poster - LOVE Rainbow No.2 40x50cm
Poster - You cant buy happiness but you can buy No.5 40x50cm
Poster - I love My Cat No.2 21x30cm

På tisdagen godkände ministerrådetPoster - Australia Kompass - Svart vit 30x40cmPoster - Sälen niki 40x50cmValueline 3-vägs schuko-förlängningsuttag 3,00 m vit den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
HQ Dammsugarpåse Rowenta RB - RS (W7-51650/HQN)
König Videodörrkik

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPoster - Kanin no.3 21x30cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Poster - You cant buy happiness but you can buy No.4 30x40cm