Poster - Gröna mixade blad 30x40cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Poster - Lejon kungen No.5 40x50cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Factories at Asnieres Seen from the Quai de Clichy,Vincent Van G
Ecstasy of ST Paul,Nicolas Poussin,50x40cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenStrömförlängningskabel 5 m H05VV-F 3G1.5 IP20 Svart Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Dammsugarpåsar Electrolux Z 60
Dammsugarpåsar AEG K3170

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Fototapet / Foto Tapet New York Cabs Queue - väggdekor som gör s

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Portrait of Duke Ferdinand-Philippe of Orl,Jean Ingres

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Dammsugarpåsar AEG K3180Dammsugarpåsar Electrolux Z 1800 till 1880vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Philopeoemen General of the Achaeans,Peter Paul Rubens
Dammsugarpåsar Electrolux UZ 73 till 74

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Dammsugarpåsar Electrolux Automatic 100

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Dammsugarpåsar Miele Exclusive S371
Karin Örngott Hjärta
Dammsugarpåsar Hoover 827

På tisdagen godkände ministerrådetDammsugarpåsar AEG Vampyr E 160Dammsugarpåsar Hoover Sensotronic S 3128Dammsugarpåsar Hoover Super Sprint SC 088 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Dammsugarpåsar Samsung SC 6020
Dammsugarpåsar Hoover Compact S 3706 till 3712

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDammsugarpåsar Numatic JAMES anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Pärm - Dansk - B: 50 mm - Svart