Extra Large Kneeling Mat Gardening


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Kylskåpsmagnet retro Pin-up: "Ahoy Sailor"

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
10-in-1 Multiverktyg för Baren
Emotion Dra-på-lakan jersey 140x200 cm röd 0200.80.44

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenInnovaGoods 8-i-1 Hängare Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Sparbössor bilar, H: 5,5 cm, L: 12,5 cm, vit, 12st., B: 7,8 cm
Kylskåpsmagnet ”GOODYEAR TIRES”

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Pilea hängväxt

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Lightweight Foldaway Heated Electric Airer, Cloth Horse, Dryer

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Dolphin, handmålad oljemålning på duk, 90x60 cmMan with a Golden Lace,Tintoretto,60x40cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Padded Work Harness Suspender
Gris med vingar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Ask, stl. 10x10 cm, H: 3 cm, Kejsarträd, 20st., inv. mått 8,5x8,

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Skattkista, stl. 11,5x5,8x5,8 cm, inv. mått 10x4,3x3,6 cm, Kejsa
Glödlampa, 1st.
Konstrottingsittgrupp Monaco aluminium antikbrun

På tisdagen godkände ministerrådetDubbelram, stl. 16x11 cm, djup 4 cm, furu, 1st., inv. mått 14,1xRundstavar, L: 60 cm, dia. 8 mm, bok, 10st.Pappersstansar, stl. 9 mm, Vardag och jul, 36mix. den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Salt och pepparset, H: 7 cm, ljusgrå, 6set
Grytunderlägg med korkramar, utv. mått 19x19 cm, inv. mått 15x15

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenKylskåpsmagnet retro, ”VW LET'S Get lost" anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Sizzix Bigz Die, stl. 0,64x0,64 - 9,53x13,02 cm, rådjur, 1st.