Classic precisionssax, L: 10 cm, Avrundad spets, 1st.


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Pappersstansar, lager-på-lager, stl. 25+49+75 mm, max 240 g, Äng

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
vidaXL Påslakanset 3 delar 200x220/60x70 cm ränder och blommor
Penna Wendy

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenInsektsfångare Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Kaffeservis 3-delar Natalie i fältspatporslin
Änglavingar Vita

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Anran övervakningspaket 8st kameror 1080P Wifi 4TB hårddisk

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
NORDIC HOME CULTURE Spisrengöring, vätska för keramiska- och gla

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Klädnypor, L: 48 mm, B: 6 mm, björk, 50st.Skruvtving, B: 50 mm, 15 cm, 1st.vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Ubbink Luftpump Air 200 200 L/tim. 1355082
Julstrumpa i Tyg - Vit - 49 cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Tallrikar, stl. 12,7x12,7 cm, vit, 10st.

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Spargrisar, H: 8 cm, B: 8,5 cm, vit, 10st.
Power Punch, stl. 25 mm, stjärna, 1st.
Kalligrafi refill, svart, 12st.

På tisdagen godkände ministerrådetKylskåpsmagneter ”GOODYEAR TIRES”vidaXL Skohylla i bambu 2 våningarStol Julia den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Värmepanel infraröd 700W med termostat variant 2
Vimplar - Natur Hjärtan - 20 st - 8/10 cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDoftljus Världens Bästa Pappa anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Electrolux Dammsugarhandtag 32 mm Svart