Poster - Färgstänk Stående A3 30x40cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Poster - Hakuna Matata 30x40 cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Poster - Flamingo tropical forest 30x40cm
Poster - Bunny woman 40x50cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPoster - Blåklint 40x50cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Väggdekor Hål i Vägg Landskap i solnedgång
Väggdekor väggord väggtext Det är aldrig för sent att få m

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Poster - Woman with röd rose A4 21x30cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Poster - Flamingo Star A4 21x30cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster - Bokstaven S 40x50cmPoster - You 40x50cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Poster - Vinterland 30x40cm
Cult Design Kub Deluxe pump

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Väggdekor - Roses Lady

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Tvålpump "Heart"
Poster - Ananas färg 30x40cm
Yankee Candle Tumbler Röd Apple Wreath Small 7 Oz

På tisdagen godkände ministerrådetPoster - Grå trianglar i rad A3 30x40cmMiniatyr - Verktygs set - 5x4 cm - 8 delarNusnäs stearinljusstake 4 ljus vit den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Mörkrött skinn förkläde i äkta läder
Väggord - Home Family Blessing

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenFjäril poster - tavla - Hebomoia leucippe aturia 30x40 cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Poster - Svarta wings 21x30cm